Vi utökar nu vårt team med ännu en servicetekniker. Intresserad av att veta mer, kontakta oss!

Läs hela inlägget »

Mässan pågår 15-17 maj kl.9-17 samt 18 maj kl. 9-15.

Elmia Verktygsmaskiner är den kompletta produktionstekniska mässan för skärande bearbetning mitt i det industriella Sverige. Här visas verktygsmaskiner i drift tillsammans med verktyg och mätteknik. I sällskap med fem parallella produktionsmässor är det en plattform för visionärt tänkande inom industrin.

Läs mer om mässan på www.elmia.se/verktygsmaskiner/

Välkommen att besöka oss i monter B07:67!

 

Läs hela inlägget »

Kimtech kommer under våren att leverera en maskin med skäryta 5x20m till Helaxa i Belgien.

 

Maskinen är utrustad med två individuella tvärbommar, vilket möjliggör simultan skärning av två helt olika skärprogram!

 

Varje skärhuvud är individuellt kopplat till varsin 100 hästkrafter Flow HyperJet 100 iD pump. Med ett högt vattenflöde, samt ett vattentryck på upp till 6000 bar, är det möjligt att erhålla maximal skärhastighet även i tjocka material.

Läs hela inlägget »

Under våren har vi slutfört installationen av ännu en stor maskin i Frankrike. Denna gång i formatet 4x14 meter.

 

Maskinen är utrustad med två munstycken, varav ett avsett för fasskärning. Munstyckena drivs av varsin Flow 7xDE med en elmotor på 60 hästkrafter och dubbla tryckstegrare.

Läs hela inlägget »

Kimtech har under vintern levererat en 4x8 meter stor skärmaskin till Timet i Frankrike.

 

Maskinen är utrustad med två skärhuvuden med ett automatiskt ställbart avstånd på upp till 1,5 m mellan skärhuvudena. Varje skärhuvud är individuellt kopplat till varsin 100 hästkrafter Flow HyperJet 100 iD pump.

 

Med ett högt vattenflöde, samt ett vattentryck på upp till 6000 bar, erhåller de maximal skärhastighet i tjocka material.

Läs hela inlägget »

Senaste Nyheter

Kimblad Technology AB, Box 183, 177 23 Järfälla, Sweden     •     Organisationsnummer 556238-4692       Our company is credit worthy according to Soliditet's credit assessment system that are based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.